Hjem Om katten Voksen katt Katt og ernæring Royal Canin – en forløper innen kattens ernæring og helse

Katt og ernæring

Royal Canin: et ernærinssyn som står sin prøve takket være trofasthet mot sin filosofi : ”Kunnskap om og respekt for dyret”

Siden grunnleggelsen har veterinærene og ernæringsekspertene hos Royal Canin gjort alt for å utvikle ernæringen for både katter og hunder. Hvert år kommer det stadig nye fôrblandinger på markedet som i tillegg til å ta vare på dyrenes helse, også inneholder næringsstoffer som viser seg å kunne forebygge visse sykdommer eller som på annet vis beskytter kroppen.

1997
Første generasjon av fôr til katter (RCFI-serien) som er tilpasset dyrets alder og fysiologiske utvikling (Kitten, Fit, Sensible, Slim, Senior). Den nye generasjonen har absolutt vendt ryggen til den tradisjonelle ingrediensbaserte tilnærmingen (”med laks”, ”med kylling”…). RCFI-serien lyktes raskt over hele verden.

1998
Det første veterinærfôret spesielt utviklet for kastrerte og steriliserte katter: Vet Cat, forebyggende fôr.

1999
Persian 30: et resultat av samarbeidet mellom Royal Canins forsknings- og utviklingsavdeling og oppdrettere. Det første fôret som er spesielt tilpasset perserkattens fysiologi og spesielle næringsbehov:
-Utvikling av Almond 11-kroketten,
-Derm System (fordrer vakker hud og glansfull pels),
-Hairball Transit System (motvirker dannelsen av hårballer)

2001
Verdenslanseringen av Indoor 27. Det første fôret som er spesielt tilpasset innekatter (hårballer, overvekt, lukt).

2001
V-Diet, fôr og helse: utvikling av 13 dietetiske produkter for katter og hunder. Det er lagt spesielt vekt på:
-hydrolysebehandlet protein i produktene for allergiske dyr,
-proteinrik kost i Obesity-produktene.

2002
Lanseringen av fire store verdensnyheter med den nye Feline Nutrition-serien:
-Styrke de naturlige forsvarsmekanismene (immunity-program)
-Motvirke cellenes aldring (anti-ageing complex)
-fornyelse av hud og pels
-tilpassede kroketter

2002
Vet Cat Neutered: De første seriene innen ernæring som har en meget god forebyggende virkning og tar hensyn til forskjellen mellom den kastrerte hannkatten og den steriliserte hunnkatten.

Bedre kunnskap, bedre respekt
Katten, som er Royal Canins virkelige kunde, er utgangspunktet og målet for Royal Canins produktutviklingsarbeid. Vi vinner stadig ny kunnskap om kattens virkelige behov takket være et nært samarbeid med oppdrettere, veterinærer og forskere. Denne kunnskapen gjør at Royal Canin ligger helt fremst når det gjelder nytenkning innen ernæring. Royal Canin deler denne kunnskapen ved å tilby en rekke referanseoppslagsverk for katteeiere: håndbøker om katteoppdrett, trening og selvfølgelig, denne katteencyklopedien.

  • facebook
  • youtube