Ageing - Royal Canin
Hjem Ageing

Ageing

Ageing_img_hero

 

NÅR KATTEN ELLER HUNDEN BLIR ELDRE

Fra kattunge til fullvoksen, kosete katt. Fra sjarmerende valp til voksen hund og en viktig del av familien. Akkurat som vi mennesker blir husdyrene våre også eldre. De vokser til – og i takt med at tiden går – så eldes de. De får nye behov og ofte endrer de adferd. Kanskje orker de ikke lenger så mye, eller appetitten er ikke så god som den var.

 

Royal Canin har derfor utviklet fôr spesielt tilpasset eldre hunder og katter. Dette fôret bidrar til å gjøre livet enklere og mer behagelig – selv når en høy alder stiller store krav til ernæringen.

 

NYE KRAV OG BEHOV

De fleste katte- og hundeeiere vet hvor viktig det er å velge riktig fôr til kattungen eller valpen. Det er imidlertid ikke like mange som tenker på at det er like viktig å følge med i dyrenes aldringsprosess og tilpasse fôret til alderen. Royal Canin har skreddersydde fôr til de forskjellige aldersgruppene, og kan hjelpe deg med informasjon om hvilket fôr som passer best til nettopp ditt dyr.

 

> Les mer

   
REGELMESSIGE HELSEKONTROLLER

Katten eller hunden er en viktig del av livet ditt, og ofte anses kjæledyret for å være et fullverdig medlem av familien. Naturligvis ønsker du det beste for vennen din og ivaretar dyrets behov på alle mulige måter. En måte å forsikre seg om at alt er som det skal og at dyret er sunt og har det bra, er å gå til regelmessige kontroller hos veterinæren.   

 

> Les mer

 

  

 

 
 

 

 

LEDDPROBLEMER HOS ELDRE HUNDER  

Har du mistanke om at hunden din kan ha leddproblemer? Ofte er det vanskelig å avgjøre dette, spesielt om du har en litt eldre hund. I tillegg har hvert individ sin egen måte å vise smerte på. I denne artikkelen kan du lære mer om hundens ledd og leddproblemer, samt finne ut hvilke symptomer du bør være oppmerksom på.  

 

> Les mer

   
RENAL – DET BESTE VALGET VED NYRESVIKT

I takt med at hunden din blir eldre, øker dessverre risikoen for at den får aldersrelaterte sykdommer. En vanlig sykdom hos eldre hunder er nyresvikt. Symptomer på denne sykdommen kan for eksempel være redusert appetitt og fôrvegring. Royal Canin Renal er et diettfôr som støtter nyrenes funksjon og hjelper hunden din til et bedre liv. 

 

> Les mer

   
FÔR TIL GAMLE KATTER

Katter som er 12 år eller eldre, har helt andre krav til fôret sitt. Det er en risiko for at katter som har nådd denne alderen både har redusert appetitt, nyreproblemer og leddproblemer. Ageing-fôrene fra Royal Canin har en unik sammensetning av antioksidanter og andre næringsstoffer som fremmer leddenes funksjon. Fôret skåner nyrene gjennom et tilpasset fosforinnhold og stimulerer appetitten gjennom den unike utformingen til fôrkulene.

  

> Les mer

   
FÔR TIL GAMLE HUNDER

Med alderen endres hundens energibehov. En mindre aktiv livsstil fører til at hunden har et lavere energibehov. Det er viktig å være klar over dette for å forebygge overvekt. Evnen til å fordøye og absorbere næringsstoffer endres også, og dette skyldes at mage- og tarmsystemet blir eldre.

 

> Les mer

  • facebook
  • youtube