hver katterase og hunderase er forskjellige, med forskjellige personligheter, atferder og behov.
Hjem Den beste vennen din fortjener bare det beste

Den beste vennen din fortjener bare det beste

Q4_Breed_Hero

 
Hvert dyr er unikt og helt uten sidestykke – og hver katterase og hunderase er forskjellige, med forskjellige personligheter, atferder og behov.

Dette vet vi på Royal Canin, og dette er kjernen i filosofien og forretningsideen vår. Derfor utvikler vi næringsløsninger som er basert på unikhetene til dyrene, forskjellene som gjør dem til individer. Vi skaper unike fôr til unike katter og hunder. 

Til den beste vennen din er nemlig bare det beste godt nok. 
 
 
 
 

Q4_Breed_Puff-purebreed-2

FORDELEN MED ET RENRASET KJÆLEDYR

Når du skal velge en katt eller hund, er ett av de største spørsmålene om dyret skal være renraset eller en blandingsrase. Ved å velge et kjæledyr med en stamtavle, får du mye informasjon om hvor dyret kommer fra, og også muligheten til å hente mer informasjon fra oppdretteren. En stamtavle er også nødvendig hvis du vil delta på utstillinger eller konkurranser med kjæledyret ditt. Men å kjenne til hvilke individer kjæledyret ditt stammer fra, kan også gi innsikter i hva du kan forvente deg når det gjelder personlighet, behov og karaktertrekk. Det kan gi deg en bedre forståelse for hvem det nye familiemedlemmet ditt er og gjøre overgangen fra kjæledyr til bestevenn enklere.

    

RENRASEDE HUNDER

Utvalget av rasehunder er stort og omfatter både svært små hunder og ekstremt store hunder. Og, hver enkelt hunderaser er selvfølgelig unik, med unike behov og tilbøyeligheter. Lær mer om hvordan du velger en hunderase og hvordan du finner det perfekte fôret som bidrar til et langt og sunt liv for bestevennen din. Her finner du også mer informasjon og detaljer om forskjellige hunderaser.

 

> Les mer om hunder

   

RENRASEDE KATTER

Hver eneste katt har sin egen personlighet. Og dette gjelder også for katterasene. Det er svært viktig å finne det riktige fôret som passer til de forskjellige behovene til kattene for at de skal få et så sunt og godt liv som mulig. Her finner du mer informasjon om hvilke fôr du kan velge mellom, og du kan også lese om de forskjellige behovene til noen av katterasene våre.

 

> Les mer om katter

 

 

 

EN SKREDDERSYDD FÔRFILOSOFI

Hver katt og hund er unike individer, og det finnes ikke to individer som har de nøyaktig samme kravene når det gjelder fôrpreferanser og ernæringsbehov. Dette vet vi på Royal Canin. Faktisk, så har vi basert hele forretningsfilosofien vår rundt skreddersydde og tilpassede fôrløsninger som fremmer helsen til de forskjellige katte- og hunderasene. Lær mer om hvordan fôrene fra Royal Canin kan hjelpe dyret ditt med å bevare helsen. Unike løsninger for unike raser og unike individer.

 

> Les mer om fôrfilosofien vår

 

   
   

JAKTEN PÅ DET PERFEKTE SPANNET

Sledekjøring – eller «mushing» som det også kalles, er en populær sport med en lang historie. I utgangspunktet var sledekjøring en transportmetode som var helt nødvendig for å overleve i de arktiske regionene. I dag er dette imidlertid en raskt voksende hundesport som bidrar til å holde både deg selv og hunden din i form. Men hvordan kan du få hunden til å prestere best mulig? En viktig detalj for å maksimere energinivåene til hunden er valget av fôr – samt hvor mye og når du fôrer hunden.  

 

> Les mer om sledekjøring 

 

   
   
 
 
 
 
  • facebook
  • youtube