Hjem En god start i livet

En god start i livet

Topbillede B&G - 1060x350 (2)

 

 

TIDEN MED SMÅ KATTUNGER OG VALPER

De første levemånedene til valpen og kattungen er fulle av nye inntrykk. De lærer nye ting om verden og seg selv – hver eneste dag. Her finner du informasjon om hvordan du som katte- eller hundeeier kan bidra til å gi det nye familiemedlemmet den beste starten i livet. For deg som er oppdretter har vi også tips og produkter som er tilpasset de endrende behovene til drektige katter og tisper. 

 

 

 

 

KATTUNGENS FØRSTE DAGER I NYTT HJEM

Den lille kattungen føler seg veldig ensom når den kommer hjem til deg, fordi den akkurat har blitt skilt fra moren og søsknene sine. For å begrense kattungens forvirring er det viktig at du som eier forbereder mottakelsen i den nye familien. La katten utforske det nye miljøet, familiemedlemmer og eventuelt andre husdyr (hunder og katter). Dette har stor betydning for hvordan kattungen finner seg til rette. Mottakelsen bør planlegges slik at den skjer trinnvis og veldig forsiktig.
   

LES MER KNAP NO

 

 

FØR VALPEN KOMMER HJEM

Det å kjøpe en hund er både en morsom opplevelse og en stor omveltning for de fleste. Det er viktig å være forberedt på at valpen trenger mye oppmerksomhet – spesielt den første tiden. Her får du noen tips til ting det kan være lurt å tenke på før du henter hjem den lille valpen.
  

LES MER KNAP NO

 

RIKTIG FÔRING AV KATTUNGEN

Kostholdet har stor betydning for hvordan kattungen vokser. Det må tas hensyn til kattens evne til å oppfatte lukt og smak. Bare et kosthold som er bevisst sammensatt kan garantere at katten din får i seg all den næringen den trenger. Du ser hvordan kattungen vokser ved at vekten øker (i gjennomsnitt 10-30 gram om dagen, avhengig av rase).
 

LES MER KNAP NO

 

 

HVA TRENGER VALPEN?

Valpen utvikler seg raskt, både fysisk og mentalt. Det betyr at den trenger mer energi per kilo kroppsvekt enn en voksen hund i samme størrelse. Det høye energiinnholdet er en av tingene som skiller valpefôret fra fôr til voksne hunder. Som resten av kroppen er heller ikke valpens fordøyelse ferdig utviklet. Det er derfor viktig at innholdet i fôret er lettfordøyelig. Ved å være nøye med valpens fôr helt fra starten danner du et godt grunnlag for et sunt hundeliv.
  

LES MER KNAP NO

 

Søvn + behov, tekst

 

FÔR TIL KATTUNGER, FRA NYFØDT TIL VOKSEN

Kattunger har et annet næringsbehov enn voksne katter. Kattunger vokser og det skjer store endringer på kort tid. Royal Canin har fôr til kattunger fra de er nyfødt til de er 12 måneder. Alle våre fôr til kattunger bidrar til å støtte opp om utviklingen av muskler, skjelett, tenner, fordøyelse og et godt immunsystem.
 

LES MER KNAP NO

 

 

FÔR TIL VALP, FRA NYFØDT TIL VOKSEN

Valper har andre næringsbehov enn hva voksne hunder har. En valp er i vekst og det skjer store endringer på kort tid. Royal Canin har fôr til valper fra de er nyfødt til de er voksne. Alle våre fôr til valper bidrar til å støtte opp om utviklingen av muskler, skjellett, tenner, fordøyelse og et godt immunsystem.
   

LES MER KNAP NO

 
   

Topbillede B&G Hund kat foder

 

Finn din forhandler NO 4

  

  

  • facebook
  • youtube