Hjem Om hunden Eldre hunder Ernæring til den eldre hunden Fôr til hunder med leddproblemer

Ernæring til den eldre hunden

Fôr til hunder med leddproblemer

VELG ET FÔR SOM STØTTER LEDDENE TIL HUNDEN DIN

Hunder med leddproblemer er ofte mindre aktive og har vansker med å gå trapper og hoppe inn og ut av bilen. Ved å velge et fôr som støtter hundens ledd, kan du forebygge problemene eller bidra til å redusere dem.

FOREBYGG MED MAXI JOINT CARE

MAXI Joint Care er spesielt utviklet til hunder med sensitive ledd, og fôret bidrar til å redusere risikoen for fremtidige leddproblemer. MAXI Joint Care inneholder næringsstoffer som hydrolysert kollagen, polyfenoler (antioksidanter) fra grønn te og kondroitinsulfat. Det er bevist at disse tre komponentene reduserer de fysiske prosessene som kan føre til leddproblemer ved å hindre nedbrytingen av brusk, samtidig som de har en betennelseshemmende virkning.

 

MOBILITY C2P+ TIL HUNDER MED LEDDPROBLEMER

Royal Canin Mobility C2P+ er en unik diett til hunder med leddproblemer. Fôret består av en kombinasjon av tre aktive næringsstoffer: kurkumin, hydrolysert kollagen og polyfenoler fra grønn te. Hver for seg er disse næringsstoffene kjent for å styrke leddene, og det er nå dokumentert at de har en synergistisk virkning på leddproblemer. C2P+-komplekset kan derfor utgjøre en stor forskjell i den langsiktige håndteringen av leddproblemer.

Den unike sammensetningen til fôret Mobility C2P+ egner seg til alle hunder som har problemer med leddene – uavhengig av rase og størrelse. Dietten er spesielt egnet for eldre hunder siden den også har et redusert fosforinnhold. Ta kontakt med veterinæren for å finne ut om Mobility C2P+ passer til din hund. 

 

Maxi Joint Care Mobility C2P+ tørrfôr Mobility C2P+ våtfôr
     
  • facebook
  • youtube