Riktig fôring av valpen

Tispen og valper

chichi topbanner

 

Næringsbehovet hos tispen endres både før og etter at valpene blir født. Selv om morsmelken inneholder alt valpene trenger, kan det iblant være behov for næringsrike alternativer. Spesielt om diegivingen ikke fungerer som den skal. Her finner du informasjon om de unike næringsbehovene til tispen og valpene.

 

STARTER MOTHER & BABYDOG

Valpene går gjennom flere vekststadier de førte ukene av livet. For at vekt, skjelett og muskler skal utvikle seg riktig, trenger valpene et svært næringsrikt kosthold den første tiden. Selv tispen har et endret behov i forbindelse med drektigheten. Royal Canin Starter imøtekommer tispens og valpenes behov den første tiden: under drektighet, fødsel, diegiving, avvenning og utvikling frem til 2 måneder. Fôret finnes til alle valper og tisper – uansett størrelse, rase og vekstmønster.

Starter produkter

 

TIL DE LITT ELDRE VALPENE

Vi har også komplette fôr til valper som er litt større. Junior-serien består av en rekke fôr tilpasset forskjellige raser, størrelser og behov. Sammensetningen av disse fôrene bidrar til å styrke immunforsvaret, bygge et sterkt skjelett, fremme muskeldannelsen og legge grunnlaget for en god tarmhelse.
   

 

Junior produkter

 

BABYDOG MILK

Babydog milk er et komplett fôr til valper fra de er nyfødte til de er to måneder. Fôret er utviklet for å være så lik tispens melk som mulig, og det har et høyt energi- og proteininnhold for en jevn og harmonisk vekst. Babydog milk inneholder utvalgte og lettfordøyelige proteiner, og er tilpasset valpens fordøyelsessystem.
  

 

HT 42D – FOR TISPENS UNIKE BEHOV

Det tispen spiser i løpet av drektigheten har stor innvirkning på de nyfødte valpenes utvikling. HT 42d er et fôr tilpasset avlstisper – fra første dag i løpetiden frem til den 42. dagen i drektigheten. Fôret har et energiinnhold som bidrar til at tispen holder idealvekten. Det inneholder også næringsstoffer som kan ha en positiv innvirkning på tispens reproduksjonsevne. 

Les mer om HT 42D her

 

  • facebook
  • youtube