Riktig fôring av kattunge

Kattemor og kattunger

Killingefoder 1060x350

 

Næringsbehovet hos kattemor endres både før og etter at kattungene blir født. Selv om morsmelken inneholder alt kattungene trenger, kan det iblant være behov for næringsrike alternativer. Spesielt om diegivingen ikke fungerer som den skal. Her finner du informasjon om de unike næringsbehovene til kattemor og kattungene.

 

MOTHER & BABYCAT

Mother & Babycat er et fôr utviklet for drektige og diegivende katter samt kattunger under fire måneder. Fôret har en nøye utvalgt sammensetning av næringsstoffer som stimulerer appetitten og oppfyller det økende energi- og mineralbehovet hos hunnkatten. Fôret bidrar også til å støtte utviklingen av det naturlige forsvaret hos de små kattungene.
  

 

 

ET UNIKT FÔR UTVIKLET FOR KATTUNGER

Royal Canin Kitten har en patentert sammensetning av næringsstoffer som er designet for å støtte utviklingen av kattungenes immunsystem i den mest kritiske utviklingsfasen. Fôret bidrar også til å imøtekomme det høye energibehovet til kattungene i den intense vekstperioden, i tillegg til at det fremmer en sunn fordøyelse. 
 

 

 

BABYCAT MILK

Babycat milk er utviklet for å være så lik kattemorens melk som mulig. Dette er en komplett melkeerstatning som har alle næringsstoffene kattungene trenger for en stabil vekst. Den er også svært lett fordøyelig og bidrar til utviklingen av de forskjellige kroppsfunksjonene. Du kan gi Babycat milk i flaske eller i en skål til kattungene er 4-5 uker gamle.
 

 

 

SLIK GIR DU HUNNKATTEN DE BESTE FORUTSETNINGENE  

Hunnkattens energibehov øker tidlig i reproduksjonssyklusen, faktisk allerede i løpetiden. Queen er et unikt produkt som er utviklet for å gi hunnkatten de beste forutsetningene ved løpetid, drektighet og diegiving. Det er flere ulike næringsstoffer som har vist seg å ha en stor betydning for optimal reproduksjonsevne og utvikling av fostrene, og det er svært viktig at fôret inneholde disse næringsstoffene.
  

 

  • facebook
  • youtube