Hjem Om oss Verdier og visjoner Bærekraftig utvikling

Verdier og visjoner

Bærekraftig utvikling

 

bærekraftig utvikling

Royal Canin ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling. Dette viser vi både i handling og engasjement.

Vi har valgt å legge hovedfokus på tre kjerneområder innen bærekraftig utvikling: mennesker, miljø og ytelse.

mennesker

Fokus på mennesker

Vi setter inn de nødvendige ressursene for å sikre et positivt sosialt miljø. Vi oppmuntrer til mangfold i teamene, noe som også reflekterer den verden vi lever i.

Det er viktig for oss å fremme utviklingen til våre medarbeidere. Vi tilbyr derfor mange kurs og gir muligheten til opplæring.

For oss er slagordet «Teamet før individet» en viktig verdi som bidrar til at vi kan jobbe svært effektivt sammen.

 

global

Fokus på miljøet

Vi har forpliktet oss til handlinger som gjør det mulig for oss å redusere vår negative innvirkning på miljøet.

Vi arbeider med utvelgelsesprosesser for nye råvarer for å redusere belastningen på allerede knappe ressurser. Vi ønsker også å optimere sekkestørrelsene og forbedre graden av gjenbruk for forpakningene våre.

Klimaendringer og spesielt drivhusgasser er et viktig fokusområde som vi konsentrerer oss om. Vi måler derfor karbonavtrykket vårt og ønsker å gjøre vårt aller beste for å redusere dette.

 

fremskritt

Fokus på økt ytelse

Vi ønsker hele tiden å forbedre ytelsen vår. For å oppnå dette følger vi noen enkle prinsipper.

Vi organiserer aktivt møter med kunder og leverandører slik at vi hele tiden får tilbakemeldinger. Dette bidrar til at vi stadig kan forbedre våre produkter og tjenester.

For å garantere enda bedre fôrsikkerhet og kvalitet, arbeider vi kontinuerlig med å forbedre alle ledd i produksjonsprosessene. Samtidig har vi et stort fokus på utvelgelse av råmaterialer.

Vi investerer regelmessig i våre industrielle fasiliteter. Slik kan vi dra nytte av fordelene ved ny teknologi og sikre trygge arbeidsverktøy for våre medarbeidere – og til syvende og sist øke ytelsen vår!

  • facebook
  • youtube