Næringsstoffer fremfor ingredienser

Filosofien bak fôret

FILOSOFIEN BAK FÔRET

Det kan kanskje virke innlysende, men forskjellige dyr trenger forskjellige typer fôr – og forskjellige raser trenger forskjellige av næringsstoffer. Men det krever en dyptgående analyse, mye forskning og innovativ tenkning for å oppdage at selv katter og hunder som ligner hverandre, kan ha forskjellige næringsbehov avhengig av de genetiske egenskapene til den spesifikke rasen.  

Vi oppfyller behovene

Hos Royal Canin har vi 50 år med erfaring og ekspertise basert på vår forståelse av at individuelle dyr har individuelle behov. Hver eneste katt og hund er unik, og hvert individ trenger en presis ernæring tilpasset de unike behovene til rasen og individet. Vi vet at et næringsrikt fôr er det mest naturlige valget. Hva kan være mer naturlig enn et fôr som oppfyller individets naturlige ernæringsbehov?

  

Fôr utviklet på bakgrunn av kunnskap og respekt

Takket være forskning vokser vår kunnskap om ernæringsbehovene til katter og hunder og hvordan disse behovene varierer med alderen og forskjellige aktivitetsnivåer. Og i dag kan vi tilpasse fôrene til disse forskjellige behovene. De fleste katter og hunder lever i dag relativt behagelige liv, og dette gjelder kanskje spesielt for renrasede dyr. Det betyr at dyrene forbruker betydelig mindre energi enn før, og det er viktig at fôret er tilpasset denne roligere livsstilen. 
  

Unike løsninger for unike behov

En katt eller hund som er overvektig, vil for eksempel dra nytte av et fôr med et høyt fiberinnhold og et lavere energiinnhold. Men noen dyr er mer aktive og trenger en annen sammensetning på fôret. Jakthunder eller hunder som for eksempel driver med agility, har et høyt energiforbruk og de trenger et mer energirikt fôr. Forskjellige livsfaser krever også forskjellige fôr for at dyrene skal holde seg så sunne som mulig. Katter og hunder trenger i tillegg et eget fôr i perioder med drektighet og diegiving.
   

Velværet til dyret er viktig

Katter og hunder bør alltid kunne spise til de er mette, samtidig som de holder idealvekten og får i seg alle næringsstoffene de trenger. Ved å utvikle fôr som imøtekommer de forskjellige behovene til de forskjellige rasene i deres forskjellige livsfaser, bidrar Royal Canin til å sikre velværet til katter og hunder. Vi ser alltid på behovet til katten og hunden først, og hver enkelt ingrediens i fôret er valgt basert på den ernæringsmessige verdien og kvaliteten. Derfor snakker vi helst om næringsstoffer og ikke om «ingredienser». Alle produktene våre har til felles at de er utviklet for optimal fordøyelighet og oppfyller næringsbehovene til dyrene – samtidig som de har en høy smakelighet.  

  • facebook
  • youtube